KVW doet mee aan NLDoet, jij ook?

KVW Echt doet op 11 maart 2017 mee aan NLdoet. Dat is een initiatief van het Oranje Fonds. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Kom jij ons ook helpen? Meld je dan aan via kvwecht@gmail.com. Wij zorgen ervoor dat het een leuke dag wordt!


Wat gaan we doen?

Op zaterdag 21 maart steken we de handen uit de mouwen bij de Brak, ons verenigingsgebouw. We beginnen om 10.00u. Er is van alles te doen: klussen, schilderen, opruimen, tuinonderhoud, schoonmaken, en ga zo maar door. KVW zorgt voor een natje en een droogje. Het wordt sowieso een gezellige dag. Zorg dus dat je erbij bent!

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.