Maak jij in 2017 deel uit van KVW Echt?

Vind jij het leuk om wekelijks, of in je vakantie een week, actief bezig te zijn met kinderen? Ben je enthousiast, sociaal en hou je van gezelligheid? En ben je 15 jaar of ouder? Dan zijn wij op zoek naar jou!!Kindervakantiewerk is namelijk op zoek naar leiding voor hun wekelijkse activiteiten en de KVW zomer week van 22 t/m 25 augustus.

Wat houdt het precies in, leiding bij KVW Echt?

Voor KVWeekelijks organiseert de leiding iedere vrijdag avond een té gek programma zoals: spellen, koken, knutselen, dropping, speurtocht en nog veel meer.
Tijdens de zomer week mag je overdag als leiding een groepje kinderen begeleiden bij leuke spellen. Ook wordt er van je verwacht dat je een nachtje blijft slapen met de kinderen. Dit is natuurlijk hartstikke gezellig. Op andere avonden is er een gezellig samenzijn met de andere leiding. Er kan bij de brak gratis 's avonds worden gegeten met zijn allen en/ of je sluit later aan bij het kampvuur met een lekker drankje erbij.


Waarom zou je leiding worden bij KVW Echt?

Je leert nieuwe mensen kennen, doet ervaring op, krijgt waardering en het staat ook nog eens goed op je CV. Kortom ieder week, of zomer, volop gezelligheid, kinderen en nieuwe sociale contacten.
Mocht je maar een paar dagen kunnen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Je kunt dit altijd aangeven. Doe dit wel op tijd, zodat we rekening kunnen houden met je beschikbare tijd.

Wist je dat?

....je bij Kindervakantiewerk ook je maatschappelijke stage kunt volgen?
....hoe eerder je jezelf opgeeft, hoe groter de kans is dat je met een vriend(in) samen leiding kan zijn?
....wanneer je jezelf op tijd opgeeft, je kunt kiezen welke leeftijd je wilt? De jongere of de oudere kinderen.
....wanneer je nog niet oud genoeg bent voor leiding je evengoed mee kan doen als regelheld?
... je onder voordelige voorwaarden gebruik kunt maken van het gebouw de Brak (wanneer je minstens 1 jaar leiding bent met een extra activiteit door het jaar zoals Sint Maarten, KVWeekelijks, Sinterklaas, klusdag, etc)
...KVW investeert in mogelijke begeleiding of cursus. (BHV, leiding geven aan jeugd en jongeren, etc.)

Meer info? Of wil je jezelf direct opgeven?
Stuur dan even een mailtje naar: manouk@kvw-echt.nl