We zijn er bijna!

Volgende week staat KVW Echt weer voor de deur! Met als thema dit jaar "Herrie in het Hotel" belooft het ook dit jaar weer een zeer succesvolle editie te worden. Minder dan 24 uur na de aftrap van de aanmeldingsperiode was alweer een record aan diggelen: KVW Mini (de subcategorie voor de jongste deelnemertjes) was al volledig volzet.


KVW draait dit jaar om de eeuwige strijd tussen twee ooit zeer gerenommeerde hotels, die het door teruglopende klandizie en crisis het nu moeten doen met één piccolo en een gezamenlijke liftschacht. De eigenaren gunnen elkaar helemaal niets, maar toch blijven ze altijd een beetje verbonden met elkaar.

En die arme piccolo zit tussen twee vuren…

Komt dit ooit nog goed en kunnen we voorkomen dat KVW ook in twee kampen wordt verdeeld? We weten in ieder geval zeker dat ook dit jaar weer een daverend spektakel zal zijn. Mede door onze vele sponsoren en hulpouders die het mogelijk maken dat  KVW al jaren plaatsvindt bij De Bandert.
Voor een volledige lijst me vrienden van KVW, zie de lijst rechts van de website.

Voor een volledig overzicht van het programma, belangrijke info, sponsoren en andere leuke weetjes zal de link www.kvw-echt.nl/programma2019 zo snel mogelijk beschikbaar zijn!

Wie zich nog wil rekenen tot de enthousiaste groep leiding en hulpouders mag zich wenden tot kvw-echt.nl/inschrijven, of sluit maandagochtend om 10:00 gezellig aan bij de eerste bijeenkomst in De Brak (Leisurepark De Bandert)!