Zomeractiviteiten

Tot enkele jaren geleden bestond KVW Echt uit twee weken zomeractiviteit; KVW Mini en KVW Groot.
In 2017 hebben we besloten deze twee weken samen te voegen. Groot en Mini blijven bestaan, maar worden binnen één gezamenlijke activiteitenweek ingevuld. Vanwege de leeftijdsverschillen is er een Groot en Mini programma.


Mini KVW

Alle meisjes en jongens die aankomend schooljaar naar groep 2, 3, 4 of 5 van de basisschool gaan, zijn van harte welkom mee te doen aan Mini KVW!
Samen met jullie leiding beleven jullie superleuke dagen waarin jullie zullen mee doen in het thema en verhaal. We gaan knutselen, spelletjes en speurtochten en als het lekker weer is natuurlijk ook leuke waterspelletjes waarbij je de leiding lekker nat mag maken.


Groot KVW

Groot KVW is de zomeractiviteit voor alle kinderen die volgend schooljaar naar groep 6, 7, 8 of de brugklas gaan. Groot KVW volgt na Mini KVW. Dus ben je te oud om aan Mini mee te doen, dan is Groot echt iets voor jou.
Als je meedoet aan KVW weet je zeker dat je een spetterende zomerweek gaat beleven! Samen met een grote groep kinderen maak je de gekste avonturen mee. Je volgt een spannend verhaal en helpt de personages om alles tot een goed eind te brengen. Er zijn spannende speurtochten, stoere spellen, geheimzinnige raadsels om op te lossen en als het lekker weer is natuurlijk ook leuke waterspelletjes waarbij je de leiding lekker nat mag maken.

Hoe ziet het programma eruit?

KVW duurt vier dagen; van dinsdag tot en met vrijdag.
Dinsdag begint de dag om 10:30 en om 15:30 is de eerste dag afgelopen.
Woensdag begint weer om 10:30 en duurt tot 17:00. Deze dag staat voor KVW Groot doorgaans in het teken van een fietstocht. De Mini deelnemers blijven op en rondom het KVW terrein.
Donderdag begint iets later. Om 14:00 om precies te zijn. Na het gezamenlijke eten blijft KVW Groot overnachten, Mini zal na het diner om 18:00 de dag afsluiten.
Vrijdag, de laatste dag, begint voor Mini om 9:00. Groot is dan al een tijdje aanwezig na de overnachting. De afsluiting van KVW is rond 13:00.

Voor een meer gedetailleerd inzicht in het programma kunt u het programma van 2017 als voorbeeld inzien:
Programmaboekje 2017


Kosten en inschrijven

Deelname aan KVW kost 25 euro. Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier. Dat vind je op onze inschrijfpagina. Als je het formulier hebt ingevuld, krijg je van ons per e-mail te horen hoe je moet betalen. Als we de betaling ontvangen hebben, is de inschrijving definitief.

Huisreglement

Tijdens de zomeractiviteiten zijn onze huisregels en algemene voorwaarden van kracht.


Meehelpen aan deze activiteit?

KVW is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Je kunt op verschillende manieren meehelpen aan onze activiteiten:
Als aspirtant leiding (onder de 16 jaar)
Als leiding (16 jaar of ouder)
Als stagiair
Als ‘hulpouder’

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze activiteit? Neem dan even contact met ons op. Stuur een mailtje naar communicatie@kvwecht.nl. Onze Facebookpagina vind je een heleboel foto's van afgelopen jaren!